Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100 stran :
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 100 stran : ilustrace ; 19 x 23 cm
Podobné
-
Teplá kuchyně. 2. díl
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Nápoje pro každou příležitost
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Studená kuchyně
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983