Ryby, drůbež, zvěřina
Detailní popis receptů z běžně dostupných surovin, které zvládne i začátečník. Příprava rybích, drůbežích a zvěřinových jídel.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 94 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2021
- Vydání:
- První vydání
- Edice:
- Jednoduše & dokonale (Prakul)
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- 94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-58-3
Podobné
-
Dekorace k rakousko-prusko-italské válce v roce 1866
Jindřich Kudrna, 1945-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-