Ryby, drůbež, zvěřina

To chci

Detailní popis receptů z běžně dostupných surovin, které zvládne i začátečník. Příprava rybích, drůbežích a zvěřinových jídel.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Jana Vaňková
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
94 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2021
Vydání:
První vydání
Edice:
Jednoduše & dokonale (Prakul)
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Fyzický popis:
94 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-58-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A1-9282

Podobné