Krása korejského jídla : 100 nejoblíbenějších receptů : výzkumný a vývojový projekt standardizace korejské kuchyně
Korejská strava je typická pomalá a zároveň zdravá strava, která přitahuje zájem lidí po celém světě. Korejská potravinová kultura poskytuje typický obrázek této země a je rovněž produktem o vysoké hodnotě. V knize nejsou uvedeny jen recepty, ale i různé příběhy o korejských jídech, jejich složkách. Kniha je distribuována v mnoha … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 s :
- Vydáno:
-
V Praze :
FEME,
2009
- Vydání:
- Vyd. 1
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: první korejská kuchařka
Na obálce pod názvem: Institut tradičního korejského jídla, První korejská kuchařka - Fyzický popis:
- 263 s : barev. il. ; 26 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-254-2260-1