Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty
Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 299 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2006
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 299 s. : il.
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 80-7234-570-2
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Podobné
-
Správné izolace
Tobias Pehle, 1960-
-
Vlhkost v domě : prevence a odstraňování
Tobias Pehle, 1960-
-
Udělej si sám v zahradě : plánování, stavba a užívání
Tobias Pehle, 1960-
-
Šunka, salámy & spol. : uzeniny, delikatesy z masa, recepty
Tatjana Wehmeyer