Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty

To chci

Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Tobias Pehle, 1960-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
299 s. :
Vydáno:
Čestlice : Rebo Productions, 2006
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
299 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-7234-570-2

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Národní knihovna ČR - Kramerius
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius

Podobné