Skladování a kontrola potravin v chladírnách a mrazírnách
Publikace shrnuje skladovací řád mrazíren a chladíren, technologické postupy pro skladování hlavních potravin v chladírnách, směrnice pro provádění kontroly zbožív chladírnách a mrazírnách a popisuje základní klimatické podmínky v chladírnách a mrazírnách. V knize najdou poučení všichni, kteří zacházejí s chlazenými nebo mrazenými … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- [1], 368, [1] s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Středisko techn. inf. potravinářského prům.,
1959
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada technické literatury
- Popis jednotky:
- 1100 výt.
Pro vnitř. potř.
Věcný rejstřík
Přehl. použité lit.
S fot. v textu - Fyzický popis:
- [1], 368, [1] s. : [13] příl. ; 8°
Podobné
-
Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Sbíráme lesní plody a houby
Antonín Hrdlička
-
Houbařský atlas : 180 druhů jedlých a nejjedovatějších hub : 100 osvědčených kuchařských receptů
Miroslav Smotlacha, 1920-2007