Skladování a kontrola potravin v chladírnách a mrazírnách

To chci

Publikace shrnuje skladovací řád mrazíren a chladíren, technologické postupy pro skladování hlavních potravin v chladírnách, směrnice pro provádění kontroly zbožív chladírnách a mrazírnách a popisuje základní klimatické podmínky v chladírnách a mrazírnách. V knize najdou poučení všichni, kteří zacházejí s chlazenými nebo mrazenými celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jaroslav Hrubý
Další autoři:
Jan Zimák
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
[1], 368, [1] s. :
Vydáno:
Praha : Středisko techn. inf. potravinářského prům., 1959
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada technické literatury
Popis jednotky:
1100 výt.
Pro vnitř. potř.
Věcný rejstřík
Přehl. použité lit.
S fot. v textu
Fyzický popis:
[1], 368, [1] s. : [13] příl. ; 8°

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 134650

Podobné