Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba

To chci

Předkládaná skripta jsou přepracovanou první částí učebních textů, které slouží ke studiu cereální chemie a technologie v rámci oboru Technologie potravin. Bylo zachováno původní členění skript z roku 2004 autorů Příhoda, Skřivan, Hrušková, tedy na část věnovanou cereální chemii – chemii obilovin, primární zpracování obilovin celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marcela Sluková
Další autoři
Pavel Skřivan
Marie Hrušková, 1949-
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
217 stran : ilustrace ; 29 cm
Vydáno
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-7592-000-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1397.916
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
664 SLU 4-1397.916