Dietní vaření
Význam jednotl. složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Diet. vaření. Někt. všeobecná pravidla: Diety: tekuté, kašovité při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a chorobách oběhu krevního, ústrojí močového, chor. krevních, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 205 stran ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1950
- Vydání
- 2. vydání
- Témata
- Popis jednotky
- 5000 výtisků
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0265.378 |