Dietní vaření

To chci

Význam jednotl. složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Diet. vaření. Někt. všeobecná pravidla: Diety: tekuté, kašovité při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a chorobách oběhu krevního, ústrojí močového, chor. krevních, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiřina Gjuričová, 1908-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
205 stran ; 8°
Vydáno
Praha : Práce, 1950
Vydání
2. vydání
Témata
Popis jednotky
5000 výtisků

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0265.378