Sladařství : teorie a praxe výroby sladu

To chci

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám pro výrobu sladu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Gabriela Basařová, 1934-2019
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
626 s. :
Vydáno:
Praha : Havlíček Brain Team, 2015
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
626 s. : il. (některé barev.), mapy, portréty ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky
ISBN:
978-80-87109-47-2

: