Sladařství : teorie a praxe výroby sladu

Get it

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám pro výrobu sladu full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors:
Gabriela Basařová, 1934-2019
Document Type:
Books
Document range:
626 s. :
Published:
Praha : Havlíček Brain Team, 2015
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description:
626 s. : il. (některé barev.), mapy, portréty ; 25 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky
ISBN:
978-80-87109-47-2

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1341.153
In-house only
Loading…
MZK
STM 6p
663 SLA 2-1341.153
Outside loan
Loading…
Vol.výběr
VV 1p
663 SLA 2-1341.153

Similar