Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 125 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Grada,
2012
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník - Fyzický popis:
- 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-247-4266-3
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20122357944 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20131127080317.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 120504s2012 xr a e f 001 0 cze | ||
015 | |a cnb002357944 | ||
020 | |a 978-80-247-4266-3 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)796018271 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.03 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.033 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.035 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.034 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (084.11) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Gahm, Bernhard |7 mzk2007417596 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Uzení, nakládání a konzervování masa : |b od šunky po žebírka / |c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada, |c 2012 | ||
300 | |a 125 s. : |b il. (převážně barev.) ; |c 24 cm | ||
500 | |a Přeloženo z němčiny | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
650 | 0 | 7 | |a maso |7 ph122657 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zpracování masa |7 ph127676 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a konzervování masa |7 ph137938 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a nakládání masa |7 ph697875 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a uzení |7 ph137936 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a meat |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a meat processing |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a meat preservation |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a meat pickling |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a smoking |2 eczenas |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 7 | |a obrazové publikace |7 fd132947 |2 czenas | |
655 | 9 | |a handbooks and manuals |2 eczenas | |
655 | 9 | |a pictorial works |2 eczenas | |
765 | 0 | |t Fleisch pökeln und räuchern |9 Česky | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 2-1285.530 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 201205 |c NOV |e n | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610510030 |c 2-1285.530 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 4 |p p.v. |w 001244517 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000010 | |
996 | 7 | |b 2610511007 |c 2-1285.530 |l Vol.výběr |r VV 1p |n 10 |p kup |h 637 GAH |w 001244517 |u 000030 |a 0 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000030 | |
996 | 7 | |b 2610570041 |c 2-1285.530 |l Vol.výběr |r VV 1p |n 12 |p kup |h 637 GAH |w 001244517 |u 000040 |a 0 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000040 | |
996 | 7 | |b 2610570042 |c 2-1285.530 |l Vol.výběr |r VV 1p |n 11 |p kup |h 637 GAH |w 001244517 |u 000050 |a 0 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000050 |
Podobné
-
Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty
Bernhard Gahm
-
Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování
Bernhard Gahm