Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka

To chci

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bernhard Gahm
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
125 s. :
Vydáno:
Praha : Grada, 2012
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník
Fyzický popis:
125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-247-4266-3

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 nkc20122357944
003 CZ PrNK
005 20131127080317.0
007 ta
008 120504s2012 xr a e f 001 0 cze
015 |a cnb002357944 
020 |a 978-80-247-4266-3  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)796018271 
040 |a ABA001  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5.03  |2 MRF 
080 |a 637.5.033  |2 MRF 
080 |a 637.5.035  |2 MRF 
080 |a 637.5.034  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
100 1 |a Gahm, Bernhard  |7 mzk2007417596  |4 aut 
245 1 0 |a Uzení, nakládání a konzervování masa :  |b od šunky po žebírka /  |c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2012 
300 |a 125 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 24 cm 
500 |a Přeloženo z němčiny 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
650 0 7 |a zpracování masa  |7 ph127676  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování masa  |7 ph137938  |2 czenas 
650 0 7 |a nakládání masa  |7 ph697875  |2 czenas 
650 0 7 |a uzení  |7 ph137936  |2 czenas 
650 0 9 |a meat  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat processing  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat preservation  |2 eczenas 
650 0 9 |a meat pickling  |2 eczenas 
650 0 9 |a smoking  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
655 9 |a pictorial works  |2 eczenas 
765 0 |t Fleisch pökeln und räuchern  |9 Česky 
910 2 |a BOA001  |b 2-1285.530 
990 |a BK 
991 |b 201205  |c NOV  |e n 
995 |a 01 
996 6 |b 2610510030  |c 2-1285.530  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 4  |p p.v.  |w 001244517  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000010 
996 7 |b 2610511007  |c 2-1285.530  |l Vol.výběr  |r VV 1p  |n 10  |p kup  |h 637 GAH  |w 001244517  |u 000030  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000030 
996 7 |b 2610570041  |c 2-1285.530  |l Vol.výběr  |r VV 1p  |n 12  |p kup  |h 637 GAH  |w 001244517  |u 000040  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000040 
996 7 |b 2610570042  |c 2-1285.530  |l Vol.výběr  |r VV 1p  |n 11  |p kup  |h 637 GAH  |w 001244517  |u 000050  |a 0  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001209136.MZK50001244517000050 

Podobné