Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina,…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 125 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Grada,
2012
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z němčiny
Terminologický slovník - Fyzický popis:
- 125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-247-4266-3
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1285.530 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
637 GAH | 2-1285.530 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
637 GAH | 2-1285.530 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
637 GAH | 2-1285.530 |
Podobné
Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování
Bernhard Gahm
Klobásy, salámy, paštiky : nejlepší domácí recepty
Bernhard Gahm