Bezlepková kuchařka

To chci

Publikace definuje průběh onemocnění celiakií a ukazuje, jak lze správnou životosprávou a dodržováním bezlepkové diety zmírnit obtíže a ovlivnit průběh nemoci. Podstatná část je věnovaná receptům - od pečení chleba a moučníků po přípravu masových a bezmasých jídel a salátů a dalších chutných pokrmů, které zpestří jídelníček celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Iva Bušinová, 1962-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
98 s. : il. ; 21 cm
Z cyklu
Vydáno
Praha : Grada, 2005
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Zdraví & životní styl
Témata
ISBN
80-247-0867-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1152.442
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1152.442