Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
Mnoho rad, jak správně postupovat při zavařování a nakládání potravin.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 220 stran :
- Published:
-
Praha :
Dona,
2016
- Subjects:
- Item Description:
- Fotografie Vladimír Doležal ,Radka Hrevušová
- Physical Description:
- 220 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- ISBN:
- 9788073221935
Similar
-
Moučníky podle vyzkoušených receptů
Alena Doležalová, 1958-
-
Cukroví : podle vyzkoušených receptů
Alena Doležalová, 1958-
-
Stévie místo cukru : 365 receptů s použitím stévie sladké
Alena Doležalová, 1958-
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
Alena Doležalová, 1958-