Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 191 s. :
- Published:
-
Praha :
Prakul Production,
2012
- Edition:
- Vyd. 1.
- Subjects:
- Physical Description:
- 191 s. : barev. il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-0-6 (váz.)
Similar
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jídlo s.r.o
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle : 111 receptů pro všední den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-