Fresh kuchyně

To chci

Kniha kuchařských receptů populárního českého šéfkuchaře na přípravu jídel z čerstvých surovin. Vaření z kvalitních, běžně dostupných čerstvých potravin. Snídaně, polévky, saláty, hlavní jídla bezmasá, z drůbeže, vepřového, hovězího a jehněčího masa, ryb, zvěřiny a plodů moře, nápoje a dezerty. Snadná příprava v celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
204 stran :
Vydáno:
Praha : Sevruga, 2018
Vydání:
Vydání první
Témata:
Fyzický popis:
204 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN:
978-80-906893-4-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Smíchov
Vypujcka
C2b1 C 7625.1
Absenčně
Načítá se…
Novodvorská
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 7625.2
Absenčně
Načítá se…
Korunní
Doporučujeme
C2b1 C 7625.3
Absenčně
Načítá se…
Skalka
Vypujcka
C2b1 C 7625.4
Absenčně
Načítá se…
Záhřebská
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 7625.5
Absenčně
Načítá se…
Barrandov
Vypujcka
C2b1 C 7625.6
Absenčně
Načítá se…
Modřany
Naučná literatura pro děti a dospělé
C2b1 C 7625.7
Absenčně
Načítá se…
Lužiny
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 7625.8

Podobné