Čínská kuchyně

To chci

Kuchařské předpisy na čínské pokrmy připravené z dostupných českých surovin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Tchang Jün-ling
Další autoři:
Petr Schober
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
29 s. ;
Vydáno:
Praha : Práce, 1998
Vydání:
1. vyd
Edice:
Sešity domácího hospodaření ; sv. 220
Fyzický popis:
29 s. ; 25 cm
ISBN:
80-208-0460-9

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.

Podobné