Fresh kuchyně
Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete spolu se zvadlým salátem bylo jedinou čerstvou věcí na talíři, upadnou už brzy v zapomnění. Být fresh bude prostě novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli jsme, aby tahle kniha občerstvila váš repertoár a dala vaší kuchyni víc života … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 204 stran :
- Vydáno:
-
Praha
Sevruga,
2018
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 204 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-906893-4-3
Podobné
-
Pohlreich
Dana Čermáková, 1960-
-
Grilování
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Šéf na smetaně : smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-