Receptář pro každý den. II
Obsah: Z historie receptářů, Recepty na polévky, saláty, recepty po našich předcích, které by neměly upadnout v zapomenutí, Kuře na jedenáct způsobů, Zeleninová jídla, Různé recepty na slané i sladké jídla, Třiatřicet kutilských nápadů, Recepty pro zdraví a dobrou pohodu, Pěstitelské rady do zahrady i do paneláku, Třiatřicet kutilských … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 304 s. : il., portréty ; 21 cm
- Vydáno:
-
Praha :
SNTL - Nakladatelství technické literatury,
1991
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- ISBN:
- 80-03-00663-5
:
The library has another record(s) for this publication záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam), záznam 3, záznam 4