Encyklopedie léčivých potravin
Dr. Pamplona-Roger v této knize přináší mnoho nových informací o nejrůznějších druzích ovoce, zeleniny, obilninách, luštěninách a ořeších. Graficky přehlednou a logicky členěnou formou seznamuje čtenáře s tím, jaké zdraví prospěšné látky se skrývají v mikroskopické struktuře potravin a jak se jich dá využít při léčbě … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 385 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Advent-Orion,
2005
- Vydání
- Vyd.1.
- Edice
- Život a zdraví
- Témata
- zdravá výživa > dietetika > dietoterapie > stravování > potraviny > léčebné účinky > nemoci > příručky
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliografie
- Obsahuje rejstříky
- ISBN
- 80-7172-542-0