Zrození vína : všechno o zpracování hroznů, výrobě vína a jeho zrání

To chci

Tato publikace obsahuje veškeré údaje potřebné k pěstování, klasifikaci i konzumaci vína.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jaroslav Pátek, 1921-2005
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
301 s. : il. ;
Vydáno:
Brno : Jota, 2001
Vydání:
3. rozš. vyd.
Edice:
Jota-Jak na to
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje ilustrace
Fyzický popis:
301 s. : il. ; 22 cm
Bibliografie:
Bibliografie na s. 290
ISBN:
80-7217-137-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Frýdek - odd. pro dospělé
634