Syrská a libanonská kuchyně

To chci

Středomořská kuchyně plná zeleniny, oliv, olivového oleje a exotických směsí koření. Je zdravá a dobrá. Ingredience ještě donedávna nesehnatelné na českém trhu jsou již k dostání, nebrání tedy nic tomu, abychom se pustili s knížkou v ruce a s trochou odvahy do vaření netradičních pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Blanka Dobešová
Další autoři:
Eva Čapková
Charif Bahbouh, 1941-2020
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
107 s. :
Vydáno:
Praha : Dar Ibn Rushd, 2003
Témata:
Fyzický popis:
107 s. : il.
ISBN:
80-86149-35-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Regionální fond
BR R 641.5

Podobné