Syrská a libanonská kuchyně
Středomořská kuchyně plná zeleniny, oliv, olivového oleje a exotických směsí koření. Je zdravá a dobrá. Ingredience ještě donedávna nesehnatelné na českém trhu jsou již k dostání, nebrání tedy nic tomu, abychom se pustili s knížkou v ruce a s trochou odvahy do vaření netradičních pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 107 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Dar Ibn Rushd,
2003
- Témata:
- Fyzický popis:
- 107 s. : il.
- ISBN:
- 80-86149-35-8
Podobné
-
Česko-arabská konverzace
Jiří Fleissig, 1946-
-
Syrská kuchyně
Charif Bahbouh, 1941-2020
-
Malá encyklopedie islámu
Jiří Fleissig, 1946-