Filtrovaná káva : kompletní průvodce přípravou filtrované kávy

To chci

Zakladatelka kavárny a pražírny kávy se dělí o zkušenosti s přípravou kávy, ale také o to, jaké to je otevřít si kavárnu na „špatném“ místě a jak se vlastně dobrá kavárna pozná.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petra Střelecká
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 stran : barevné ilustrace, portréty ; 24 cm
Vydáno
V Brně : CPress, 2022
Vydání
1. vydání
Témata
Uživatelské určení
Pro čtenáře od 15 let
ISBN
978-80-264-4251-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Volný výběr
641.55