Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty

Get it

Jehněčí nepopiratelně patří mezi ty nejdelikátnější ze všech druhů masa. Přesto celková spotřeba tohoto nutričně cenného a chutného masa u nás je ve srovnání s ostatními zeměmi EU velmi malá. Tato kuchařka by proto měla přispět k jeho propagaci. Vznikla z oblíbených receptů našich spolupracovníků - tradičních účastníků full description

Saved in:

Bibliographic Details

Document Type:
Books
Document range:
91 s., [8] s. barev. obr. příl. :
Published:
České Budějovice : Dona, 2010
Edition:
1. vyd.
Subjects:
Physical Description:
91 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
ISBN:
978-80-7322-137-9

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
Outside loan
Loading…
Běžný fond
Hlavní sklad
1-224.779

Similar