Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty
Jehněčí nepopiratelně patří mezi ty nejdelikátnější ze všech druhů masa. Přesto celková spotřeba tohoto nutričně cenného a chutného masa u nás je ve srovnání s ostatními zeměmi EU velmi malá. Tato kuchařka by proto měla přispět k jeho propagaci. Vznikla z oblíbených receptů našich spolupracovníků - tradičních účastníků … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 91 s., [8] s. barev. obr. příl. :
- Published:
-
České Budějovice :
Dona,
2010
- Edition:
- 1. vyd.
- Subjects:
- Physical Description:
- 91 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
- ISBN:
- 978-80-7322-137-9
Similar
-
Lidové stavby Středočeského kraje
Pavel Bureš, 1953-
-
Kvásková kuchařka bez lepku a bez cukru
Jana Berková