Skladování a zpracování rostlinných výrobků
Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 383 s.
- Vydáno:
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1981
- Vydání:
- 2. přeprac. vyd.
- Fyzický popis:
- 383 s.
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
607 455b | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
607 455a | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
SVKHK
|
Sklad - do 45 min.
|
607 455 |
Podobné
-
Technologie kvasného průmyslu
Miloš Pelikán, 1930-
-
Technologie rostlinných a živočišných produktů
František Šebela, 1919-1997
-
Skladování rostlinných výrobků : návody ke cvičení
František Dudáš
-
Skladování a zpracování rostlinných produktů
Milan Povolný