Skladování a zpracování rostlinných výrobků

To chci

Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Dudáš
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
383 s.
Vydáno:
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981
Vydání:
2. přeprac. vyd.
Fyzický popis:
383 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
607 455b
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
607 455a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
607 455

Podobné