Skladování a zpracování rostlinných výrobků
Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 383 s.
- Published:
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1981
- Edition:
- 2. přeprac. vyd.
- Physical Description:
- 383 s.
Similar
-
Technologie kvasného průmyslu
Miloš Pelikán, 1930-
-
Technologie rostlinných a živočišných produktů
František Šebela, 1919-1997
-
Skladování rostlinných výrobků : návody ke cvičení
František Dudáš
-
Skladování a zpracování rostlinných produktů
Milan Povolný