Skladování a zpracování rostlinných výrobků

Get it

Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
František Dudáš
Document Type:
Books
Document range:
383 s.
Published:
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981
Edition:
2. přeprac. vyd.
Physical Description:
383 s.

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
607 455b
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
607 455a
Outside loan
Loading…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
607 455

Similar