Jídlo s.r.o.
1. vydání.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 192 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2015
- Vydání:
- Vydání první
- Edice:
- Už vím proč
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Terminologické slovníky - Fyzický popis:
- 192 stran : barevné ilustrace, 1 portrét, faksimile ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-20-0
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.
Podobné
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-