České masné výrobky
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 524 stran ;
- Vydáno:
-
Tábor :
OSSIS,
2018
- Vydání:
- 7. rozšířené vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky - Fyzický popis:
- 524 stran ; 22 cm
- ISBN:
- 978-80-86659-56-5
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1410.955 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
664 ČES | 2-1410.955 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
664 ČES | 2-1410.955 |
Podobné
-
Řeznicko-uzenářský terminologický slovník : (výrazy odborné, slangové a archaické)
Václav Šedivý, 1961-
-
Táborský sochař Jan Vítězslav Dušek
Václav Šedivý, 1961-
-
Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře
Václav Šedivý, 1961-
-
Rudolf Kabeš : sochař a restaurátor
Václav Šedivý, 1961-
-
Sochař Jan V. Dušek : táborská díla
Václav Šedivý, 1961-