Lidové hrnčířství v českých zemích

To chci

S použitím věcných, archivních i metodologických a gnoseologických pramenů, jakož i živé paměti lidí podnikl autor touto knihou "první systematický pokus o klasifikaci lidové hrnčiny". Analyzuje výrobní a společenské vztahy vtéto oblasti tvorby, určuje povahu jejích produktů zhruba od 17. do přelomu 19. a 20. století a vystihuje tehdejší celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vladimír Scheufler
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
222 s. s. :
Vydáno:
Praha : Academia, 1972
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
V tiráži uveden rok vyd. 1971
Fyzický popis:
222 s. s. : , obr. fot. příl., rejstřík., volná příl.- Lit. ; 25 cm

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000-a 4500
001 001170000806716
005 20160502204844.0
008 060628s1972----xr----------u-------cze-d
015 |a cnb000433967 
020 |c 65.00 Kč 
040 |a MOG001  |b cze  |e AACR2 
080 |a 738.067.26 
100 1 |a Scheufler, Vladimír  |4 aut 
245 1 0 |a Lidové hrnčířství v českých zemích /  |c Vladimír Scheufler 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1972 
300 |a 222 s. s. :  |b , obr. fot. příl., rejstřík., volná příl.- Lit. ;  |c 25 cm 
500 |a V tiráži uveden rok vyd. 1971 
653 |a české země  |a lidové  |a hrnčířství  |a vývoj  |a 17. -19. stol.  |a 738.8 
910 |a MOG001 
996 |b 320400086046  |c N1875  |e MOG001  |h 738.067.26(437)  |l Oddělení pro dospělé  |s A  |a 0  |t MOG001.320400086046 
997 |t KN 

Podobné