Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

To chci

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Další autoři:
Alena Hrbková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
245 s. :
Vydáno:
Praha : Ikar, 2010
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
ISBN:
978-80-249-1424-4

:


Instituce

Podobné