Grilování

To chci

Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
251 s.
Vydáno:
Praha : Sevruga, s.r.o. 2015
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
251 s.
Uživatelské určení:
140 moderních grilovacích receptů; chytré nákupní seznamy
ISBN:
978-80-905710-2-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení - naučná
641.52/.53
Absenčně
Načítá se…
Pobočka Březenecká
BR 641

Podobné