Grilování
Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 s.
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga, s.r.o.
2015
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 251 s.
- Uživatelské určení:
- 140 moderních grilovacích receptů; chytré nákupní seznamy
- ISBN:
- 978-80-905710-2-0
Podobné
-
V akci, aneb, Šéfkuchař, který snědl vtipnou kaši
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vejce nebo slepice
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Šéf na smetaně : smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Fresh kuchyně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-