Grilování

To chci

Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
251 s.
Vydáno:
Praha : Sevruga, s.r.o. 2015
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
251 s.
Uživatelské určení:
140 moderních grilovacích receptů; chytré nákupní seznamy
ISBN:
978-80-905710-2-0

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.