Kuchařka : snadno-lehce-zdravě : 1482 receptů
Velká kuchařka - 1482 receptů, které mohou obohatit Vaši knihovnu, případně sbírku gastronomických publikací. Snahou kolektivu, který ji připravoval, bylo vybrat takové recepty, jenž by splňovaly představy konzumentů o lehkých a zdravých pokrmech. Nejedná se o odbornou kuchařku pro jakékoliv diety, která by prošla korekturou odborníků. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 455 s., [28] s.fot.příl. ;
- Vydáno:
-
Liberec :
GEN,
2005
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Barev. fot.
- Fyzický popis:
- 455 s., [28] s.fot.příl. ; 30 cm
- ISBN:
- 80-86681-63-7
MARC
LEADER | 00000nam a2200000-a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016550000072030 | ||
005 | 20240603225005.1 | ||
008 | 051031s2005----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb001628337 | ||
020 | |a 80-86681-63-7 : |c 499.00 Kč | ||
040 | |a BNG001 |b cze | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
245 | 0 | 0 | |a Kuchařka : |b snadno-lehce-zdravě : 1482 receptů / |c vybral a sestavil kolektiv autorů pod vedením Jiřího Maršíka ; [fotografie Jiří Poláček] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Liberec : |b GEN, |c 2005 | ||
300 | |a 455 s., [28] s.fot.příl. ; |c 30 cm | ||
500 | |a Barev. fot. | ||
520 | 2 | |a Velká kuchařka - 1482 receptů, které mohou obohatit Vaši knihovnu, případně sbírku gastronomických publikací. Snahou kolektivu, který ji připravoval, bylo vybrat takové recepty, jenž by splňovaly představy konzumentů o lehkých a zdravých pokrmech. Nejedná se o odbornou kuchařku pro jakékoliv diety, která by prošla korekturou odborníků. Názory strávníků na lehká a zdravá jídla se samozřejmě mohou také lišit, ale v jednom se určitě všichni shodnou. Vynecháme-li z jídelníčku tučná masa, tuky, alkohol a použijeme-li pouze masa lehká, jako je kuřecí, krůtí a králičí a doplníme tyto recepty zeleninou a ovocem nejlépe v čerstvém stavu, dále lehce stravitelnými tuky a oleji, nemůžeme se moc splést. Dochucení je samozřejmě věc individuelní a u něho je nutné přihlédnout k osobě strávníka a k jeho zdravotním potřebám a omezením. Tato kriteria byla hlavním vodítkem při sestavení publikace a pro Vaši spokojenost při přípravě pokrmů | |
653 | |a kuchařky (knihy) |a recepty |a zdravá |a kuchyně |a jídla | ||
700 | 1 | |a Poláček, Jiří |4 pht | |
910 | |a BNG001 | ||
996 | |b 315600182294 |e BNG001 |h UN 641.5 |l Úročnice |s A |a 0 |t BNG001.315600182294 | ||
997 | |t KN |