Vegetariánská kuchařka : 100 snadných italských receptů

To chci

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.

Hlavní autor: Mario Grazia  
Další autoři: Alberto Rossi , Luca Zanga , Martin Čížek , Academia Barilla
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 159 stran :
Vydáno: Praha : Naše vojsko, s.r.o., 2016
Témata:
Popis jednotky: Pod názvem: Academia Barilla
Obsahuje rejstříky
ISBN: 978-80-206-1594-7
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Absenčně
Načítá se ...
DOSP
64