Grilování
V knize najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit. Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga,
2015
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 251 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- ISBN:
- 9788090571020
Podobné
-
Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Už dost, šéfe!
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Šéf na smetaně : [smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha]
Zdeněk Pohlreich, 1957-