Kulinářský cestovní ruch : vybrané kapitoly
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 124 stran :
- Vydáno:
-
Ostrava :
Key Publishing s.r.o.,
2019
- Vydání:
- Vydání: první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová
- Fyzický popis:
- 124 stran : barevné ilustrace, mapy ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie
- ISBN:
- 978-80-7418-315-7
Podobné
-
Mlékárenské technologie : (návody do cvičení)
Květoslava Šustová
-
Výživa hospodářských zvířat : Návody do cvičení
Stanislav Kráčmar, 1948-
-
Do tiskárny míří první slovník horáčtiny. Víte, co jsou krômpele?
Pavel Moš, 1974-