Klenoty klasické evropské kuchyně

To chci

Obsáhlá kniha receptů na přípravu jídel klasické evropské kuchyně.Jedná se většinou o jednoduché pokrmy připravované v restauracích i domácnostech celé Evropy, popsané krok za krokem. Postupová videa na webových stránkách http://www.klenoty-prakul.cz/.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Jana Vaňková
Pavel Bílek
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
259 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production s.r.o., 2019
Vydání:
Čtvrté přepracované vydání
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
259 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-41-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Hlavní sklad
2-041.870

Podobné

Legendy světové kuchyně

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Snadno & rychle

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Kuře

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-