Sushi : doma krok za krokem
Příprava japonské techniky sushi v domácím prostředí v obrazové publikaci. Rady pro nákup vhodných surovin, příprava základních pokrmů, maki rolek, polévek, sashimi, dezertů, čaje a jiných nápojů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 85 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2019
- Vydání:
- Vydání čtvrté
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- 85 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-42-2
Podobné
-
Jan Reich
Jan Reich, 1942-2009
-
Lidská práva a policie : (v kontextu právního státu)
Vladimír Zoubek, 1952-
-
Policie a lidská práva
Pavel Bílek, 1972-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Obrazové dějiny sexu a milování
Pavel Bílek