Vplyv mikroprvkov v organickej forme na kvalitu bravčového mäsa = The effect of the microelements in organic form to quality of pork : vedecká monografia

To chci

Publikace zaměřená na působení organických forem chromu, selenu a zinku ovlivňující kvalitu vepřového masa.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ondřej Bučko
Další autoři:
Dominika Hellová, Peter Juhás , Andrea Lehotayová, Ondrej Debrecéni, 1950- , Jaroslav Čítek, 1975- , Roman Stupka, 1963- , Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Česká zemědělská univerzita v Praze
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh :
Vydáno:
Praha : Powerprint, 2017
Vydání:
První vydání
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Česká zemědělská univerzita v Praze
Fyzický popis:
142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh : ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-7568-064-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Hlavní sklad
1-342.947

Podobné