Vplyv mikroprvkov v organickej forme na kvalitu bravčového mäsa = The effect of the microelements in organic form to quality of pork : vedecká monografia
Publikace zaměřená na působení organických forem chromu, selenu a zinku ovlivňující kvalitu vepřového masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , , , , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh :
- Vydáno:
-
Praha :
Powerprint,
2017
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Česká zemědělská univerzita v Praze
- Fyzický popis:
- 142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh : ilustrace ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-7568-064-8
Podobné
-
Etológia a adaptácia hospodárskych zvierat
Viktor Sidor
-
Návody na cvičenia zo živočíšnej výroby : (s pracovným zošitom)
Vladimír Hladký