Reaktivní kyslíkové radikály, přírodní antioxidanty a jejich zdravotní účinky
Hlavním cílem knihy je osvětlit vznik hlavních reaktivních kyslíkových a dusíkových radikálů a malých reaktivních molekul (Reactive Oxygen Species - ROS a Reactive Nitrogen Species - RNS), ze kterých mohou radikály snadno vzniknout v průběhu biochemických reakcí v živých organismech, a jejich vztah k závažným tzv. degenerativním onemocněním … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 278 stran :
- Vydáno:
-
Český Těšín :
2 THETA,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- 500 výtisků
- Fyzický popis:
- 278 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-86380-91-9
Podobné
-
Analýza potravin
Vlastimil Kubáň, 1944-
-
Měření a automatizace v analytické chemii : Určeno pro posl. fak. přírodověd.
Vlastimil Kubáň, 1944-
-
ABC zdravé výživy. Díl 1
Pavel Stratil
-
ABC zdravé výživy. Díl 2
Pavel Stratil