Cibuľa kuchynská (allium cepa l.) - zdroj bioaktívnych látok = Onion (allium cepa, l.) - the source of bioactive substances : vedecká monografia

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Judita Lidiková, 1970-
Další autoři:
Janette Musilová
Petra Kavalcová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
102 stran :
Vydáno:
Český Těšín : 2 THETA, 2018
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
100 výtisků
Fyzický popis:
102 stran : ilustrace ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-86380-92-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Běžný fond
Hlavní sklad
1-340.867

Podobné