Maďarská kuchařka : csárdás, gulyás, paprikás..., aneb, to nejlepší z maďarské kuchyně

To chci

Kniha kuchařských receptů na přípravu nejlepších maďarských jídel.Stručné představení základních charakteristických rysů maďarské kuchyně, přehled nejčastěji používaných surovin a koření. Seznam gastronomických a lidových festivalů a karnevalů. Předpisy na polévky, nejtypičtější masová maďarská jídla, rybí pokrmy, jednoduchá celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ildikó Cséfalvay
Další autoři:
Vladimír Doležal, 1952-
Ladislav Hulínský, 1956-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh :
Vydáno:
České Budějovice : Dona, 2018
Témata:
Fyzický popis:
103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN:
978-80-7322-205-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Hlavní sklad
1-339.503