Kulinárium
V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou.Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 267 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga, s.r.o.,
2017
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 267 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-906893-0-5
Podobné
Na grilu
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Šéf na smetaně : smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-