Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 25 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2017]
- Vydání:
- 2. přepracované vydání
- Edice:
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Fyzický popis:
- 25 stran : ilustrace ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-87719-52-7
978-80-88019-19-0
Podobné
-
Lahůdkářské výrobky - tradice i trendy
Miroslav Čeřovský
-
Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Bohumil Turek, 1935-2021
-
Čokoláda, kakao a výrobky z nich
Jana Čopíková, 1943-
-
Pivo
Michaela Mezerová
-
Mražené krémy
Olga Benešová