Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí
Monografie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 344 stran ;
- Vydáno:
-
Pardubice-Polabiny :
Univerzita Pardubice,
2016
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 344 stran ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7560-026-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Hlavní sklad
|
1-323.189 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Hlavní sklad
|
1-323.189 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Hlavní sklad
|
1-323.189 |
Podobné
-
Dějiny každodennosti "dlouhého" 19. století. Díl 1, Dějiny hmotné kultury
Milena Lenderová, 1947-
-
Zdenka Braunerová
Milena Lenderová, 1947-
-
Bosensko-hercegovské "poudačky"
Miroslav Kouba, 1979-