Rychlé recepty Low Carb

To chci

Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby. Ale všechno prosím rychle, abychom nestrávili po celém dni v práci ještě dlouhé hodiny celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Inga Pfannebecker
Další autoři
Hana Habartová
Eising Studio - Food Photo & Video
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Vašut, 2016
Vydání
České vydání první
Edice
Jak na to (Jan Vašut)
Témata
Popis jednotky
Překlad z němčiny Hana Habartová
Obálkový podnázev: štíhlá linie raz dva
Obsahuje rejstřík
V roce 2019 dotisk
ISBN
978-80-7236-996-6

: