Jídlo s.r.o.

To chci

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
192 stran : barevné ilustrace, 1 portrét, faksimile ; 31 cm
Vydáno
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015
Vydání
Vydání první
Edice
Už vím proč
Témata
Popis jednotky
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Terminologické slovníky
ISBN
978-80-87737-20-0

: