Vaříme bez pšenice, lepku a laktózy : 100 receptů krok za krokem

To chci

Jestliže jste byli dosud zvyklí spoléhat se na hotová jídla, možná si při vaření nebudete dost jisti sami sebou, nebo nebudete znát dost jídel, na která byste se mohli spolehnout. Tato kniha vám dodá sebedůvěru a odvahu k tomu, abyste vařili bez stresu. Recepty jsou jednoduché, moderní, mají mezinárodní charakter a rozhodně nijak netrpí celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Antoinette Savill, 1959-
Další autoři
Václav Procházka, 1950 březen 25.-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
205 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Praha : Brána, 2015
Vydání
První vydání
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7243-813-6

:


Instituce