Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček
Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 221 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2012
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 221 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-8-2
Podobné
-
Sváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-