Teplá kuchyně. 1

To chci

Po úvodních kapitolách o výživné hodnotě různých potravin, jejich uskladnění i ošetření, přípravě a úpravě teplých pokrmů, zásadách správného stolničení a sestavování jídel obsahuje publikace 993 receptů na přípravu vývarů a polévek, teplých omáček a krémů, vaječných, zeleninových, houbových, sýrových a tvarohových celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
339 s.
Vydáno:
Praha : SZdN, 1961
Vydání:
6., zcela přeprac. vyd.
Fyzický popis:
339 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Holice
II 314.317/ 1

Podobné