Teplá kuchyně. 1
Po úvodních kapitolách o výživné hodnotě různých potravin, jejich uskladnění i ošetření, přípravě a úpravě teplých pokrmů, zásadách správného stolničení a sestavování jídel obsahuje publikace 993 receptů na přípravu vývarů a polévek, teplých omáček a krémů, vaječných, zeleninových, houbových, sýrových a tvarohových … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 339 s.
- Vydáno:
-
Praha :
SZdN,
1961
- Vydání:
- 6., zcela přeprac. vyd.
- Fyzický popis:
- 339 s.
Podobné
-
Moučníky a cukroví
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Teplá kuchyně. 2
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny
Vilém Vrabec, 1901-1983