Český kapr v teplé a studené kuchyni : speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den
80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den).
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 62 s., il.
- Vydáno:
-
Čestlice :
Pavla Momčilová,
1999
- Edice:
- Sešity zdravé výživy
- Témata:
- Fyzický popis:
- 62 s., il.
- ISBN:
- 80-85936-26-7
Podobné
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Vaříme pestře z české zeleniny. Díl 1, Letní menu
Pavla Momčilová, 1941-
-
Zimní a jarní zeleninové menu : Vaříme pestře z čes. zeleniny. Díl 2
Pavla Momčilová, 1941-
-
České ovoce v kuchyni
Vlasta Bezděková
-
Sója : mouka, boby, vločky : teplá a studená kuchyně, pečivo a cukroví
Pavla Momčilová, 1941-