Český kapr v teplé a studené kuchyni : speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den

To chci

80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den).

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
62 s., il.
Vydáno:
Čestlice : Pavla Momčilová, 1999
Edice:
Sešity zdravé výživy
Témata:
Fyzický popis:
62 s., il.
ISBN:
80-85936-26-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
1-110.130

Podobné